Zpráva o stavu domu na konci záruční doby

S ohledem na blížící se konec záruční doby na dům nechal výbor posoudit stav domu nezávislým odborníkem panem Dvořákem (stavebním dozorem), aby bylo možné případné závady včas reklamovat.

Stavební dozor spolu se zástupcem výboru panem Novotným a technikem správcovské firmy panem Jansou prošli 15.9.2010 dům od střechy až po sklepy a veškeré nalezené závady zdokumentovali. Cena za dvouhodinovou prohlídku a vypracování zprávy činí Kč 2.400,-. Částka bude uhrazena ze společných peněz SVJ. Jsme přesvědčeni o tom, že se tato investice našemu domu rozhodně vyplatí.

Výslednou zprávu „Technické posouzení stávajícího stavu“ naleznete v sekci Dokumenty – Ostatní. Zpráva obsahuje popis zjištěných závad včetně fotodokumentace. Pro nahlédnutí je nutné se přihlásit, neboť se nejedná o veřejně přístupnou část našich stránek.

Rádi bychom v této souvislosti požádali vlastníky o spolupráci – víte-li o dalších závadách na domě, které nejsou ve zprávě uvedeny, informujte nás, prosím, obratem, neboť v následujících dnech bude výbor o jednotlivých závadách jednat s reklamačním oddělením developera.